Bildung

Par viņa mazgadīgā bērna nošķiršanu no vecākiem un bērnu aizsardzības dienestu nepietiekamo aprūpi (personīga lieta)

Conrad Den Hertog
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Pamatojoties uz apgalvojumiem par ļaunprātīgu izmantošanu, Nīderlandes bērnu aizsardzības dienesti (Jeugdbescherming) 2018. gadā no ģimenes izņēma lūgumraksta iesniedzēja bērnu. Sešus mēnešus vēlāk bērnam tika diagnosticēts autisms. Vecāki vēlas, lai tiktu atjaunotas viņu vecāku tiesības, savukārt aizsardzības dienesti ierosina bērnu ievietot audžuģimenē. Bez tam lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka aprūpes iestādē, kurā bērns atrodas pašlaik, viņa bērnam netiek nodrošināta nedz atbilstoša izglītība vai valodu mācīšana, nedz arī pareizs uzturs.

Thank you for your support, Conrad Den Hertog

openPetition international