Bildung

C. D. H. holland állampolgár által benyújtott 0236/2020. számú petíció fiatal gyermekének a szülőktől való elválasztásáról és a gyermekvédelmi szolgálatok által nyújtott elégtelen gondozásról (személyes ügy)

Conrad Den Hertog
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

A petíció benyújtójának gyermekét 2018-ban a holland gyermekvédelmi szolgálatok (Jeugdbescherming) erőszakra utaló állítások alapján elvitték. Hat hónappal később a gyermeket autizmussal diagnosztizálták. A szülők vissza kívánják állíttatni szülői jogaikat, míg a védelmi szolgálatok azt javasolják, hogy a gyermeket nevelőotthonba helyezzék át. A petíció benyújtója továbbá azt állítja, hogy a létesítményben, ahol a gyermeket most elhelyezték, nem biztosítanak megfelelő iskoláztatást vagy nyelvoktatást gyermeke számára, és nem biztosítják a helyes táplálkozási étrendet sem.

Thank you for your support, Conrad Den Hertog

openPetition international