Bildung

O odvajanju njegovog malog djeteta od roditelja i nedovoljnoj skrbi koju mu je pružila Služba za zaštitu djece (osobni slučaj)

Conrad Den Hertog
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Nizozemska Služba za zaštitu djece (Jeugdbescherming) oduzela je 2018. podnositelju predstavke dijete na temelju optužbi o zlostavljanju. Šest mjeseci nakon toga djetetu je dijagnosticiran autizam. Roditelji žele da im se vrate roditeljska prava, dok Služba za zaštitu djece predlaže da se dijete premjesti u udomiteljsku obitelj. Podnositelj predstavke nadalje tvrdi da u objektu u kojem je sada smješteno njegovo dijete djetetu nije osigurano odgovarajuće školovanje, jezična nastava ni nutricionistički ispravna prehrana.

Thank you for your support, Conrad Den Hertog

openPetition international