Trinkwasser

Koos ühe lisaallkirjaga reoveepuhastusjaama ehitamise kohta Apuuliasse

E. P.
  1. Launched 14/01/2020

Petitsiooni esitaja väidab, et Apuulia linnade Manduria ja Sava reovesi juhitakse reoveepuhastusjaama, mis asub vähem kui viie kilomeetri kaugusel Apuulia rannikust ja kust juhitakse reovesi merre. Jaama avariimahuti on ühenduses turismisadama ja rannaga ning selle läheduses asub looduskaitseala. Petitsiooni esitaja muretseb rannikuvee kvaliteedi languse pärast, mille põhjustab reovee juhtimine merre. Lisaks hävitab rohkem kui 30 kilomeetri reoveetorude paigaldamine Vahemere piirkonnale omast taimestikku, viinamarjaistandusi ja oliivisalusid. Kuigi lõplikku projekti ei ole veel esitatud, on reoveepuhastusjaama ehitus juba alanud. Petitsiooni esitajad nõuavad projekti lõpetamist ning vähese mõju ja keskkonnariskiga lahenduse leidmist.

Thank you for your support, E. P.