Trinkwasser

însoțită de o semnătură, privind construirea unei stații de epurare a apelor uzate în Puglia

E. P.
  1. Launched 14/01/2020

Petiționarul susține că apele uzate din orașele Manduria și Sava din regiunea Puglia sunt transferate către o stație situată la mai puțin de cinci kilometri de coasta regiunii Puglia și care se deversă în mare. Bazinul hidrografic de urgență este legat de un port și de o plajă turistice. În vecinătatea bazinului există o rezervație naturală. Petiționarul este îngrijorat că calitatea apelor de coastă poate fi afectată de deversarea apelor uzate în mare. Mai mult decât atât, instalarea conductelor de canalizare pe o distanță mai mare de 30 de km distruge vegetația mediteraneeană, plantațiile viticole și cele de măslini. Deși proiectul final nu a fost depus încă, lucrările de construcție a stației de epurare a apelor uzate au început deja. Petiționarul cere încetarea acestui proiect și găsirea unei soluții cu impact limitat și cu efect redus pentru mediu.

Thank you for your support, E. P.