Trinkwasser

Ampolgár által benyújtott, egy másik személy által aláírt 0684/2019. számú petíció egy Pugliában létesítendő szennyvíztisztító telepről 

E. P.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
2 Supporters 2 in Europäische Union
0% from 500 for quorum
  1. Launched 14/01/2020
  2. Collection yet 9 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

A petíció benyújtója azt állítja, hogy a pugliai Manduria és Sava városokból származó szennyvizet egy, a pugliai parttól kevesebb mint öt kilométerre található létesítménybe szállítják, amely a szennyvizet tengerbe vezeti. A vészhelyzeti vízgyűjtőt egy turistakikötőhöz és egy tengerparthoz csatlakoztatták. A vízgyűjtő közelében természetvédelmi terület található. A petíció benyújtója aggodalmát fejezi ki a part menti vizek minőségének romlása miatt, amely a szennyvíz tengerbe ürítéséből ered. Ezenkívül a 30 km-t meghaladó távolságon történő szennyvízelvezetés tönkreteszi a mediterrán növényzetet, a szőlőültetvényeket és az olajfaligeteket. Bár a végleges projektet még nem nyújtották be, a szennyvíztisztító telep építési munkálatai már megkezdődtek. A petíció benyújtói a projekt leállítását és egy alacsony környezeti kockázattal járó, kíméletes megoldás megtalálását kérik.

Thank you for your support, E. P.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now