Zusammenleben

Elena Guncheva kodanike põhiõiguste väidetava rikkumise kohta Bulgaaria kriminaalmenetluse seadustikku muutva seaduseelnõuga

Елена Гунчева
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsioon käsitleb Bulgaaria seaduseelnõu, millega muudetakse kriminaalmenetluse seadustikku. Petitsiooni esitaja väidab, et kavandatavad muudatused tooksid kaasa kodanike põhiõiguste rikkumise, sest need võimaldaksid isiku vahistamist 48 tunni jooksul, lubamata vahistatul oma sugulastele helistada. Sama kehtiks ka laste suhtes, kuid nende puhul oleks see aeg 24 tundi. Petitsiooni esitaja kaebab, et sellised õigusaktid, eriti kui neid kohaldatakse alaealiste suhtes, on vastuvõetamatud ning hõlbustavad salajasi vahistamisi ja psühholoogilise surve kasutamist politsei poolt.

Thank you for your support, Елена Гунчева
pro