Zusammenleben

By R.M. (Slovak) on alleged violation of fundamental rights and freedoms of citizens by the Slovak government during the COVID-19 pandemic 

R. M.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
42 Supporters 42 in Europäische Union
8% from 500 for quorum
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining 9 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Вносителят на петицията моли Европейския парламент да разследва процедурата на словашкия Парламент по отношение на гражданите, които са се завърнали на територията на Словашката република по време на пандемията от Covid-19. Той твърди, че условията на карантината са били непоследователни: както болните, така и здравите хора са били настанени заедно и е трябвало да плащат сами за това настаняване. Освен това той отправя искане за преразглеждане на мобилното приложение, което е било създадено, за да следи и наблюдава словашките граждани. Накрая той се оплаква от отказа на Словашката република да позволи на гражданите на Словакия да влизат на територията ѝ от 18 май 2020 г., понеделник, ако отказват да бъдат под обществена карантина, което той счита за абсолютно неприемливо през 2020 г., и отправя искане за публично извинение и обезщетение за всички тях.

Thank you for your support, R. M.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international