Zusammenleben

By R.M. (Slovak) on alleged violation of fundamental rights and freedoms of citizens by the Slovak government during the COVID-19 pandemic

R. M.
Collection finished
  1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėjas prašo Europos Parlamento ištirti procedūrą, kurią Slovakijos Parlamentas nusprendė taikyti piliečiams, grįžusiems į Slovakijos Respublikos teritoriją per COVID-19 pandemiją. Jis teigia, kad taikomos karantino sąlygos yra nenuoseklios: toje pačioje vietoje apgyvendinami ir sergantys, ir sveiki asmenys, kuriems tenka patiems susimokėti už nakvynę. Be to, jis reikalauja peržiūrėti mobiliąją programėlę, kuri buvo sukurta Slovakijos piliečiams sekti ir stebėti. Galiausiai peticijos pateikėjas skundžiasi, kad Slovakijos Respublika nuo pirmadienio, 2020 m. gegužės 18 d., į savo teritoriją atsisako įsileisti Slovakijos piliečius, kurie nesutinka laikytis viešo karantino, kuris, jo manymu, visiškai nepriimtinas 2020 metais. Taip pat jis prašo visų viešai atsiprašyti ir suteikti kompensaciją.

Thank you for your support, R. M.

openPetition international