Zusammenleben

By R.M. (Slovak) on alleged violation of fundamental rights and freedoms of citizens by the Slovak government during the COVID-19 pandemic

Petitioner
42 Supporters 42 in European Union
Collection finished
  1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul solicită Parlamentului European să investigheze procedura Parlamentului Slovaciei față de cetățenii care s-au întors pe teritoriul Republicii Slovace în timpul pandemiei de Covid-19. El susține că condițiile de carantină nu au fost coerente: atât persoanele bolnave, cât și cele sănătoase au fost găzduite împreună în aceleași instalații și au fost nevoite să suporte costul șederii. În plus, acesta solicită o evaluare a aplicației mobile create pentru a urmări și supraveghea cetățenii slovaci. În cele din urmă, el reclamă refuzul Republicii Slovace de a permite propriilor resortisanți slovaci să intre pe teritoriul său începând de luni, 18 mai 2020, dacă aceștia refuză să locuiască în instalațiile publice prevăzute pentru perioada de carantină, fapt pe care el îl consideră absolut inacceptabil în 2020, și solicită să se prezinte scuze publice și să se plătească despăgubiri pentru toți.