Zusammenleben

By R.M. (Slovak) on alleged violation of fundamental rights and freedoms of citizens by the Slovak government during the COVID-19 pandemic

R. M.
Collection finished
  1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Vlagatelj peticije poziva Evropski parlament, naj razišče postopek slovaškega parlamenta v zvezi z državljani, ki so se med pandemijo COVID-19 vrnili na ozemlje Slovaške. Trdi, da so bili pogoji karantene neskladni: bolne in zdrave osebe so bile nameščene skupaj in so morale same plačati namestitev. Poleg tega zahteva pregled mobilne aplikacije, ki je bila vzpostavljena za sledenje in spremljanje slovaških državljanov. Pritožuje se tudi, ker Slovaška od 18. maja 2020 svojim državljanom ne dovoli vstopa na svoje ozemlje, če zavrnejo namestitev v karantenskem centru, kar je po njegovem mnenju v letu 2020 povsem nesprejemljivo, ter zahteva javno opravičilo in izplačilo nadomestila vsem tem osebam.

Thank you for your support, R. M.

openPetition international