Zusammenleben

By R.M. (Slovak) on alleged violation of fundamental rights and freedoms of citizens by the Slovak government during the COVID-19 pandemic

R. M.
Collection finished
  1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Předkladatel žádá Evropský parlament, aby prošetřil postup slovenského parlamentu vůči občanům, kteří se vrátili na území Slovenské republiky během pandemie COVID-19. Uvádí, že podmínky karantény nebyly jednotné: nemocní i zdraví lidé byli umísťování do téhož prostoru a museli si pobyt sami platit. Kromě toho žádá o přezkum mobilní aplikace, která byla zřízena za účelem sledování a monitorování slovenských občanů. V neposlední řadě si stěžuje na to, že Slovenská republika odmítla na své území v pondělí 18. května 2020 vpustit vlastní státní příslušníky, pokud odmítli pobývat ve veřejném prostoru pro osoby v karanténě, což předkladatel považuje v roce 2020 za naprosto nepřijatelné a žádá o veřejnou omluvu a odškodnění pro všechny tyto osoby.

Thank you for your support, R. M.

openPetition international