Zusammenleben

By R.M. (Slovak) on alleged violation of fundamental rights and freedoms of citizens by the Slovak government during the COVID-19 pandemic

Petitioner
42 Supporters 42 in European Union
Collection finished
  1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsiooni esitaja palub Euroopa Parlamendil uurida Slovakkia parlamendi menetlust kodanike suhtes, kes on COVID-19 pandeemia ajal Slovaki Vabariigi territooriumile tagasi pöördunud. Ta väidab, et karantiinitingimused olid vastuolulised: kokku pandi nii terved kui ka haiged inimesed, ja nad pidid karantiinis viibimise eest ise maksma. Lisaks taotleb ta Slovakkia kodanike jälitamiseks ja järelevalveks loodud mobiilirakenduse kasutuselevõtu läbivaatamist. Ta kaebab ta selle üle, et Slovaki Vabariik keeldus lubamast oma kodanikul Slovakkia territooriumile sisenemast alates esmaspäevast, 18. maist 2020, kui kodanik keeldub elamast avalikult määratud karantiinis, asjaolu, mida ta peab aastal 2020 täiesti vastuvõetamatuks, ning nõuab avalikku vabandust seetõttu kannatanud kodanike ees ja hüvitist neile kõigile.