V imenu družbe Stefi-Trans, skupaj s 13 podpisi, o preverjanju počitkov bolgarskega prevoznika s strani francoskih organov ,

E. P.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
5 Supporters 5 in Europäische Union
1% from 500 for quorum
  1. Launched 25/02/2020
  2. Collection yet 10 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Vlagatelj peticije, ki zastopa bolgarsko prevozno podjetje, se pritožuje nad preverjanjem – ki ga opravljajo nekateri nacionalni organi (v tem primeru francoski) – tahografov tovornjakov in hotelskih računov voznikov teh tovornjakov ter nalaganjem visokih denarnih kazni za nepredložitev računov. Vlagatelj peticije opozarja, da trenutno poteka revizija Uredbe (ES) št. 561/2006 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 15. marca 2006 o usklajevanju določene socialne zakonodaje v zvezi s cestnim prometom v okviru zakonodajnega svežnja o mobilnosti I in da potekajo pogajanja za priznanje nekaterih odstopanj, zato naj bi bila ta preverjanja neprimerna in nepoštena. Meni, da te prakse pomenijo diskriminacijo na podlagi člena 21 Listine EU o temeljnih pravicah, da se z njimi krši svoboda državljanov, da delajo in opravljajo storitve v vseh državah članicah.

Thank you for your support, E. P.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now