în numele ST-ST-trans, însoțită de 13 semnături, privind controalele efectuate de autoritățile franceze asupra transportatorului bulgar 

E. P.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
5 Supporters 5 in Europäische Union
1% from 500 for quorum
  1. Launched 25/02/2020
  2. Collection yet 10 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționarul, care reprezintă o companie de transport din Bulgaria, reclamă verificarea de către unele autorități naționale (franceze în cazul de față) a tahografelor și a facturilor hoteliere ale șoferilor care conduc camioanele, precum și emiterea de amenzi financiare ridicate pentru neprezentarea facturilor. Petiționarul reamintește că Regulamentul (CE) nr. 561/2006 al Parlamentului European și al Consiliului din 15 martie 2006 privind armonizarea anumitor dispoziții ale legislației sociale în domeniul transporturilor rutiere este în curs de revizuire în cadrul pachetului legislativ privind mobilitatea I și se află în curs de desfășurare negocieri în vederea obținerii unor derogări, prin urmare, aceste controale sunt inadecvate și injuste. În opinia petiționarului, aceste practici constituie o discriminare la articolul 21 din Carta UE și încalcă libertatea de muncă a cetățenilor și de a oferi servicii în toate statele membre.

Thank you for your support, E. P.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now