Handelspolitik

ühenduse Plataforma Aire Limpio en la Hoya de Buñol nimel õhu kvaliteedi kohta La Hoya de Buñol-Chiva omavalitsusüksuses Valencia autonoomses piirkonnas Hispaanias

Petitioner
18 Supporters 18 in European Union
Collection finished
  1. Launched November 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsiooni esitaja väidab, et Valencia autonoomses piirkonnas La Hoya de Buñol-Chivas asuv tsemenditehas, mis kuulub Mehhiko hargmaisele äriühingule, on tsementi tootnud 100 aastat. Viimase kahe aastakümne jooksul on aga tsemendi tootmiseks kütusena kasutatud eri liiki linna- ja tööstusjäätmeid (ohtlikud toksilised kemikaalid), mis säästavad muidu tavakütusele kulutatavat raha. Neid äärmiselt toksilisi protsesse kirjeldatakse jäätmete taaskasutamisena. Petitsiooni esitaja on seisukohal, et selline tegevus kujutab lisaks keskkonnakahjustustele endast ilmset ohtu rahvatervisele, põhjustades jäätmepõletamisprotsessis tekkivatest gaasidest mõjutatud piirkondades kopsu-, vähi-, endokriin-, naha- ja allergiliste haiguste hüppelise tõusu.

openPetition international