Handelspolitik

în numele Plataforma Aire Limpio en la Hoya de Buñol, privind calitatea aerului în comuna La Hoya de Buñol-Chiva, Comunitatea Valenciană, Spania  

Plataforma Aire Limpio en la Hoya de Buñol
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
15 Supporters 15 in European Union
3% from 500 for quorum
  1. Launched 08/11/2019
  2. Collection yet 11 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționarul afirmă că fabrica de ciment deținută de o companie multinațională mexicană din localitatea La Hoya de Buñol-Chiva, în Comunitatea Valencia, produce ciment de 100 ani. În ultimele două decenii însă, a început să ardă diferite tipuri de deșeuri urbane și industriale (substanțe chimice toxice periculoase) drept combustibil pentru a fabrica ciment, economisind banii pe care i-ar fi cheltuit pe combustibili convenționali. Aceste procese extrem de toxice sunt descrise ca fiind „recuperare a deșeurilor”. Pe lângă daunele aduse mediului, petiționarul consideră că acest tip de activitate reprezintă un pericol evident pentru sănătatea publică, provocând o creștere exponențială a diverselor forme de cancer, a bolilor pulmonare, endocrine, cutanate și alergice în zonele afectate de gazele emise în urma procesului de incinerare a deșeurilor.

Thank you for your support, Plataforma Aire Limpio en la Hoya de Buñol

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now