Rechtstaatlichkeit

Timothy Ellis keskkonnavastaste kuritegude lisamise kohta inimsusevastaste kuritegudena Rahvusvahelise Kriminaalkohtu Rooma statuuti

Timothy Ellis
  1. Launched 31/01/2020

Petitsiooni esitaja palub, et EL algataks võimalikult kiiresti protsessi, et lisada Rooma statuudi artiklisse 7 „Inimsusevastased kuriteod“ kavatsetava keskkonna hävitamise või hooletuse rasked teod, mis kahjustavad planeeti. Petitsiooni esitaja on seisukohal, et võimu- või mõjupositsioonil olevad isikud tuleks võtta vastutusele nende tegevuse eest, mis kahjustab sellist teadus-, uurimis- või muud tegevust, mille eesmärk on vähendada tööstuslikku mõju. Lisaks palub ta lisada Rooma statuudile addendumi, et tagada isikute vastutusele võtmine selliste kuritegude eest, mis on oma olemuselt ülemaailmsed, isegi kui nende riik ei ole statuudile alla kirjutanud.

Thank you for your support, Timothy Ellis