Rechtstaatlichkeit

Privind includerea infracțiunilor împotriva mediului în categoria crimelor împotriva umanității în Statutul de la Roma al Curții Penale Internaționale 

Timothy Ellis
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
6 Supporters 6 in Europäische Union
1% from 500 for quorum
  1. Launched 31/01/2020
  2. Collection yet 10 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționarul solicită UE să inițieze, cât mai curând posibil, procesul de adăugare a actelor grave de distrugere intenționată a mediului sau a actelor de neglijență care afectează planeta la articolul 7 al Statutului de la Roma, „crime împotriva umanității”. Petiționarul este de părere că persoanele care sunt în poziții de putere sau care au influență ar trebui să fie trase la răspundere dacă întreprind acțiuni care subminează știința, cercetarea sau activitățile care au scopul de a reduce impactul industrial. În plus, acesta solicită un addendum la Statutul de la Roma, pentru ca persoanele să poată fi trase la răspundere pentru acest tip de crimă – din moment ce este de natură globală -, chiar dacă țara lor de origine nu este stat semnatar.

Thank you for your support, Timothy Ellis

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now