Bauvorhaben

?t állampolgár által a „Građanska inicijativa za čisti okoliš MO Srednja Strana” nevében benyújtott 0665/2019. számú petíció egy, az EU Kohéziós Alapja által finanszírozott projekttel kapcsolatos állítólagos szabálytalanságokról  

Građanska inicijativa za čisti okoliš MO Srednja Strana, Solin
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
1 Supporter 1 in Europäische Union
0% from 500 for quorum
  1. Launched December 2019
  2. Collection yet 8 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

A petíció benyújtója azt állítja, hogy a horvátországi Környezetvédelmi és Energiahatékonysági Alap elfogadott és jóváhagyott egy Solin városára vonatkozó projektpályázatot, annak ellenére, hogy ez a projekt nem felelt meg a projektek méretére és értékére vonatkozó ajánlásoknak. A petíció benyújtójának véleménye szerint a benyújtott projekt újrafeldolgozó üzemének elhelyezkedése nem megfelelő: két játszótér és egy sportpálya mellett található. Emellett a polgárokat nem tájékoztatták a helyszín megválasztásáról, és nem vehettek részt a nyilvános vitában, mivel a helyi hatóságok önkényesen, szakértők bevonása nélkül választották ki ezt a helyszínt. A 498 aláírást tartalmazó – ami a településen élő felnőttek több mint 70%-a –, polgárok által benyújtott petíciót, amely az újrahasznosító telep másik, alkalmasabb helyszínre történő áthelyezését kéri, elutasították (a városban 5–6 további megfelelő helyszín található).

Thank you for your support, Građanska inicijativa za čisti okoliš MO Srednja Strana, Solin

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now