Bauvorhaben

Gimoss Solin Građanska inicijativa za čisti okoliš MO Srednja Strana, Solin nimel väidetavate rikkumiste kohta ELi Ühtekuuluvusfondist rahastatavas projektis

Građanska inicijativa za čisti okoliš MO Srednja Strana, Solin
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched December 2019

Petitsiooni esitaja väidab, et Horvaatia keskkonna- ja energiatõhususe fond võttis vastu Solini linna käsitleva projekti taotluse ja kiitis selle heaks, hoolimata asjaolust, et see projekt ei olnud kooskõlas projektide mõõtmeid ja väärtust käsitlevate soovitustega. Petitsiooni esitaja arvates ei ole esitatud projekti ringlussevõturajatise asukoht sobilik. See asub kahe laste mänguväljaku ja spordiklubi territooriumi kõrval. Lisaks ei teavitatud kodanikke asukoha valikust ja nad ei saanud avalikus arutelus osaleda, sest kohalik omavalitsus valis selle koha meelevaldselt ilma ekspertidega konsulteerimata. 498 allkirjaga kodanike (rohkem kui 70 % selle linna täiskasvanutest) petitsioon, milles taotletakse ringlussevõturajatise ümberpaigutamist teise, sobivamasse asukohta (linnas on 5–6 muud sobivat asukohta), lükati tagasi.

Thank you for your support, Građanska inicijativa za čisti okoliš MO Srednja Strana, Solin