Bauvorhaben

în numele Građanska inicijativa za čisti okoliš MO Srednja Strana, Solin, privind presupuse nereguli într-un proiect finanțat de Fondul de coeziune al UE

Građanska inicijativa za čisti okoliš MO Srednja Strana, Solin
1 Supporter 1 in Europäische Union
  1. Launched December 2019

Petiționarul afirmă că Fondul pentru eficiența energetică și a mediului din Croația a acceptat aplicarea unui proiect privind orașul Solin și l-a aprobat, în ciuda faptului că nu era în conformitate cu recomandările privind dimensiunile și valoarea proiectelor. În opinia petiționarului, localizarea șantierului de reciclare din cadrul proiectului prezentat este necorespunzătoare: lângă două terenuri de joacă pentru copii și lângă terenul unui club sportiv. În plus, cetățenii nu au fost informați în privința alegerii amplasamentului și nu au putut participa la dezbaterea publică deoarece autoritățile locale au ales locul în mod arbitrar, fără a consulta experți. Petiția cetățenilor, având 498 de semnături - mai mult de 70 % dintre adulții din acea așezare - și solicitând relocarea șantierului de reciclare într-un loc mai potrivit (există alte 5-6 locuri potrivite în oraș) a fost respinsă.

Thank you for your support, Građanska inicijativa za čisti okoliš MO Srednja Strana, Solin