Construction

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding
This petition is also available in English .

Petition richtet sich an: Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments

Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka Horvātijas Vides un energoefektivitātes fonds pieņēma projekta pieteikumu, kas attiecas uz Solinas pilsētu, un to apstiprināja, neraugoties uz to, ka šis projekts nesaskan ar ieteikumiem par projektu apjomiem un vērtību. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka iesniegtā projekta otrreizējās pārstrādes ražotnes atrašanās vieta ir nepiemērota — blakus diviem bērnu rotaļlaukumiem un sporta kluba laukumam. Turklāt iedzīvotāji netika informēti par atrašanās vietas izvēli un nevarēja piedalīties publiskajās debatēs, jo vietējās iestādes šo vietu izvēlējās patvaļīgi, nekonsultējoties ar ekspertiem. Pilsoņu lūgumraksts, kurā bija 498 paraksti — vairāk nekā 70 % no šīs apdzīvotās vietas pieaugušajiem iedzīvotājiem — un kurā tiek pieprasīts pārvietot otrreizējās pārstrādes ražotni uz citu, piemērotāku vietu (pilsētā ir 5–6 citas piemērotas vietas), tika noraidīts.

Link to the petition

Image with QR code