σχετικά με τις ελλιπείς σιδηροδρομικές συνδέσεις στην επαρχία Almeria.

Petitioner
4 supporters 4 in European Union

Collection finished

4 supporters 4 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Ο αναφέρων/η αναφέρουσα διαμαρτύρεται για τις ελλιπείς σιδηροδρομικές συνδέσεις της επαρχίας της Almeria, τόσο με την υπόλοιπη Ανδαλουσία, όσο και με τη Μαδρίτη. Ο αναφέρων/η αναφέρουσα διαμαρτύρεται για τη βραδύτητα της κεντρικής και περιφερειακής κυβέρνησης και καταγγέλλει επίσης τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα για την αργή πρόοδο των εργασιών στον μεσογειακό διάδρομο. Ο αναφέρων/η αναφέρουσα ζητεί έναν αξιόπιστο, ανταγωνιστικό, οικονομικά αποδοτικό και διατροπικό διάδρομο για τη μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών που θα προσελκύσει τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και τις μεταφορικές δραστηριότητες, δηλώνοντας ότι αυτό το δρομολόγιο είναι στρατηγικής σημασίας για τη δυτική Ανδαλουσία και συνδέει την Ιβηρική Χερσόνησο με την υπόλοιπη Ευρώπη. Ο αναφέρων/η αναφέρουσα ζητεί να ελέγχονται οι ανορθολογικές δαπάνες των κονδυλίων της ΕΕ για τις υποδομές και να δοθεί προτεραιότητα στο κεντρικό διευρωπαϊκό δίκτυο μεταφορών (ΔΕΔ-Μ).

Link to the petition

Image with QR code