Rechtstaatlichkeit

Par sliktajiem dzelzceļa savienojumiem Almerijas provincē.

F. C.
2 Supporters 2 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Lūgumraksta iesniedzējs sūdzas par sliktajiem dzelzceļa savienojumiem Almerijas provincē ar citām vietām Andalūzijā, kā arī ar Madridi. Lūgumraksta iesniedzējs sūdzas par valsts un reģionālās valdības lēno darbību, kā arī par Eiropas iestāžu lēno darbu pie Vidusjūras koridora. Lūgumraksta iesniedzējs aicina izveidot uzticamu, konkurētspējīgu un rentablu intermodālo kravu un pasažieru pārvadājumu koridoru, lai piesaistītu uzņēmumus, ieguldījumus un loģistikas darbības, norādot, ka šis maršruts ir stratēģiski nozīmīgs Andalūzijas rietumu daļai un Ibērijas pussalas savienošanai ar pārējo Eiropu. Lūgumraksta iesniedzējs prasa veikt revīziju par ES līdzekļu nesaprātīgu izlietošanu infrastruktūrā un piešķirt prioritāti Eiropas transporta tīklam (TEN-T).

Thank you for your support, F. C.