Rechtstaatlichkeit

2 Supporters 2 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Vlagatelj peticije se pritožuje zaradi slabih železniških povezav v provinci Almeria s preostalim delom Andaluzije kot tudi z Madridom. Pritožuje se nad počasnostjo centralne in regionalne vlade ter nad počasnim napredovanjem del na sredozemskem koridorju. Poziva k zanesljivemu, konkurenčnemu in stroškovno učinkovitemu intermodalnemu koridorju za tovorni in potniški promet, da bi privabili podjetja, naložbe in logistične dejavnosti, ter trdi, da je ta načrt strateškega pomena za zahodno Andaluzijo in povezanost Iberskega polotoka s preostalo Evropo. Poziva k revizijskemu pregledu neracionalne porabe sredstev EU za infrastrukturo in k prednostni obravnavi osrednjega vseevropskega prometnega omrežja (TEN-T).

Thank you for your support, F. C.