Rechtstaatlichkeit

2 Supporters 2 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petitsiooni esitaja kaebab Almeria provintsi halva raudteeühenduse üle, seda nii Andaluusia ülejäänud piirkonna kui ka Madridiga. Petitsiooni esitaja kaebab kesk- ja piirkondliku valitsuse aegluse üle ning ta kaebab ka Euroopa Liidu institutsioonidele Vahemere koridoris tehtava töö aeglase edenemise üle. Petitsiooni esitaja nõuab usaldusväärset, konkurentsivõimelist ja kulutõhusat kaupade ühendvedude- ja reisijateveokoridori, et meelitada ligi ettevõtteid, investeeringuid ja logistilisi operatsioone, märkides, et kõnealune marsruut on strateegiline Andaluusia läänepiirkonna jaoks ja Pürenee poolsaare ühendamiseks ülejäänud Euroopaga. Petitsiooni esitaja nõuab infrastruktuurile tehtavate ELi vahendite ebaratsionaalse kulutamise auditeerimist ja üleeuroopalise transpordi põhivõrgu TEN-T eelistamist.

Thank you for your support, F. C.