Rossz vasúti összeköttetésről Almeria tartományban

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója Almeria tartomány rossz vasúti összeköttetései miatt emel panaszt, mind Andalúzia többi része, mind Madrid vonatkozásában. A petíció benyújtója kifogásolja a központi és a regionális kormányzat lassúságát, és azt is, hogy az európai intézmények lassan haladnak a mediterrán folyosóval kapcsolatos munka terén. A petíció benyújtója egy megbízható, versenyképes és költséghatékony intermodális teher- és személyszállító folyosó létrehozását kéri, amely vonzza a vállalatokat, a beruházásokat és a logisztikai műveleteket, azzal érvelve, hogy ez az útvonal stratégiai jelentőségű Nyugat-Andalúzia számára, illetve az Ibériai-félsziget és Európa többi részének összekapcsolása szempontjából. A petíció benyújtója kéri az infrastruktúrára irracionálisan költött uniós alapok auditálását, továbbá, hogy kezeljék prioritásként a transzeurópai közlekedési főhálózatot (TEN-T).

Link to the petition

Image with QR code