Rechtstaatlichkeit

2 Supporters 2 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

A petíció benyújtója Almeria tartomány rossz vasúti összeköttetései miatt emel panaszt, mind Andalúzia többi része, mind Madrid vonatkozásában. A petíció benyújtója kifogásolja a központi és a regionális kormányzat lassúságát, és azt is, hogy az európai intézmények lassan haladnak a mediterrán folyosóval kapcsolatos munka terén. A petíció benyújtója egy megbízható, versenyképes és költséghatékony intermodális teher- és személyszállító folyosó létrehozását kéri, amely vonzza a vállalatokat, a beruházásokat és a logisztikai műveleteket, azzal érvelve, hogy ez az útvonal stratégiai jelentőségű Nyugat-Andalúzia számára, illetve az Ibériai-félsziget és Európa többi részének összekapcsolása szempontjából. A petíció benyújtója kéri az infrastruktúrára irracionálisan költött uniós alapok auditálását, továbbá, hogy kezeljék prioritásként a transzeurópai közlekedési főhálózatot (TEN-T).

Thank you for your support, F. C.