Rechtstaatlichkeit

относно лошите железопътни връзки в провинция Алмерия

F. C.
2 Supporters 2 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Вносителят на петицията се оплаква от лошите железопътни връзки на провинция Алмерия както с останалата част на Андалусия, така и с Мадрид. Вносителят на петицията се оплаква от мудността на централното и регионалното управление и също така се оплаква пред европейските институции относно бавния напредък на работата по Средиземноморския коридор. Вносителят на петицията призовава за надежден, конкурентоспособен и разходоефективен интермодален товарен и пътнически коридор за привличане на дружества, инвестиции и логистични операции, като посочва, че този маршрут е стратегически за западната част на Андалусия и за свързване на Пиренейския полуостров с останалата част на Европа. Вносителят на петицията призовава да бъде одитирано нерационалното изразходване на средствата на ЕС за инфраструктура, както и да се даде приоритет на основната трансевропейска транспортна мрежа (TEN-T).

Thank you for your support, F. C.