Rechtstaatlichkeit

Ve věci nedostatečných vlakových spojení v provincii Almería

F. C.
2 Supporters 2 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Předkladatel si stěžuje na nedostatečná vlaková spojení v provincii Almería, a to jak se zbytkem Andalusie, tak s Madridem. Předkladatel si stěžuje na to, že ústřední a regionální vláda jedná pomalu, a také si u evropských orgánů stěžuje na pomalý postup práce na středomořském koridoru. Předkladatel volá po spolehlivé, konkurenceschopné a nákladově efektivní nákladní a osobní přepravě, která by přilákala společnosti a investiční a logistické operace. Uvádí, že takový plán je strategický pro západní Andalusii a také pro spojení Iberského poloostrova se zbytkem Evropy. Předkladatel vyzývá k tomu, aby byl proveden audit iracionálního využívání fondů EU pro infrastrukturu a aby byla upřednostněna transevropská základní dopravní síť (TEN-T).

Thank you for your support, F. C.