Save bees and farmers ! Towards a bee-friendly agriculture for a healthy environment

Karl BÄR
Peticioni drejtohet tek
European Commission
291.452 mbështetësit 291.452 në Europäische Union
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar shtator 2019
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një nismë e qytetarëve evropianë.

përpara

To protect bees and people’s health, we call on the Commission to propose legal acts to phase out synthetic pesticides by 2035, to restore biodiversity, and to support farmers in the transition. Phase out synthetic pesticides in EU agriculture by 80% by 2030, starting with the most hazardous, to become free of synthetic by 2035; restore natural ecosystems in agricultural areas so that farming becomes a vector of biodiversity recovery; reform agriculture by prioritising small scale, diverse and sustainable farming, supporting a rapid increase in agro-ecological and organic practice, and enabling independent farmer-based training and research into pesticide- and GMO-free farming.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Karl BÄR

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International