Salvați albinele și fermierii! Către o agricultură propice albinelor pentru un mediu sănătos

Karl BÄR
Comisia Europeană
202.407 Supporters 202.407 in European Union
  1. Launched September 2019

Pentru a proteja albinele și sănătatea oamenilor, facem apel la Comisie, îndemnând-o să propună acte juridice pentru a elimina treptat pesticidele sintetice până în 2035, pentru a restabili biodiversitatea și pentru a sprijini fermierii în realizarea tranziției. Eliminarea treptată, cu 80 %, a pesticidelor sintetice din agricultura UE până în 2030, începând cu cele mai periculoase, pentru ca, până în 2035, în agricultură să nu se mai utilizeze pesticide sintetice; refacerea ecosistemelor naturale din zonele agricole, astfel încât agricultura să devină un vector pentru refacerea biodiversității; reformarea agriculturii, acordând prioritate agriculturii la scară mică, diversificate și durabile, sprijinind creșterea rapidă a practicilor agroecologice și ecologice și permițând formarea fermierilor și cercetarea independentă în domeniul agriculturii în ceea ce privește agricultura fără pesticide și fără OMG-uri.

Thank you for your support, Karl BÄR