Umwelt

Privind oprirea unui proiect de depozit de deșeuri la Lăpușel, România

Brinduse Oana
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 4 Wochen

Petiționara se opune construcției unui depozit de deșeuri în apropierea satului Lăpușel, România, susținând că acesta ar polua mediul și ar pune în pericol sănătatea locuitorilor. Ea afirmă că a fost făcută o investiție semnificativă într-un proiect de depozit de deșeuri în satul Sârbi, comuna Fărcașa, situat în apropiere, și sugerează că regiunea ar fi mai bine deservită dacă acest proiect ar fi terminat, în loc să se înceapă un proiect nou lângă satul ei. Petiționara subliniază, de asemenea, că proiectul de depozit de deșeuri de la Lăpușel a mai fost oprit înainte, ca urmare a opoziției manifestate de populația locală, dar că a fost reluat intenționat în timpul izolării din cauza COVID-19, când oamenii nu au putut să protesteze împotriva lui.

Thank you for your support, Brinduse Oana

openPetition international