Umwelt

Brinduse Oana
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 4 Wochen

Predkladateľka petície je proti výstavbe skládky v blízkosti obce Lăpușel, Rumunsko, pričom tvrdí, že by znečisťovala životné prostredie a ohrozovala zdravie miestnych obyvateľov. Tvrdí, že sa v neďalekej dedine Sârbi (okres Fărcașa) uskutočnila významná investícia do projektu skládky, a navrhuje, aby sa tento región lepšie spravoval, ak by sa tento druhý projekt dokončil, namiesto toho, aby sa začal nový projekt v blízkosti jej obce. Predkladateľka petície takisto poukazuje na to, že projekt skládky Lăpușel sa v minulosti zastavil po námietkach miestneho obyvateľstva, ale že bol úmyselne znovu spustený počas obmedzenia pohybu v súvislosti s ochorením COVID-19, keď ľudia nemohli proti nemu namietať.

Thank you for your support, Brinduse Oana

openPetition international