Umwelt

Brinduse Oana
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 9 Wochen

Petitsiooni esitaja on vastu prügila ehitamisele Rumeenias Lăpușeli küla lähedal, väites, et see saastaks keskkonda ja ohustaks kohalike elanike tervist. Ta väidab, et lähedalasuvas Sârbi külas (Fărcașa kommuun) tehti prügilaprojekti oluline investeering, ning teeb ettepaneku, et piirkonda teenindataks paremini, kui nimetatud projekt lõpetataks, selle asemel et alustada tema küla lähedal uut projekti. Petitsiooni esitaja juhib tähelepanu ka sellele, et Lăpușeli prügila projekt oli juba kord pärast kohaliku elanikkonna vastuseisu peatatud, kuid see käivitati tahtlikult uuesti COVID-19 piirangute ajal, mil inimesed ei saanud selle vastu protestida.

Thank you for your support, Brinduse Oana

openPetition international