Umwelt

Brinduse Oana
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Lūgumraksta iesniedzēja iebilst pret atkritumu poligona būvniecību netālu no Lăpușel ciemata Rumānijā, apgalvojot, ka tas piesārņotu vidi un apdraudētu vietējo iedzīvotāju veselību. Viņa apgalvo, ka ievērojami ieguldījumi esot veikti atkritumu poligona projektā tuvējā Sârbi ciematā Fărcașa komūnā, un norāda, ka reģions saņemtu labākus pakalpojumus, ja tiktu pabeigts šis projekts, nevis sākts jauns projekts viņas ciemata tuvumā. Lūgumraksta iesniedzēja arī norāda, ka Lăpușel atkritumu poligona projekts pēc vietējo iedzīvotāju iebildumiem iepriekš ir bijis apturēts, bet Covid-19 norobežošanas pasākumu laikā, kad cilvēki nevarēja pret to protestēt, tas ir apzināti atsākts.

Thank you for your support, Brinduse Oana

openPetition international