Umwelt

Dėl sąvartyno projekto įgyvendinimo Rumunijos Lăpușel kaime sustabdymo, kurį pateikė Rumunijos pilietė Brîndușe Oana

Brinduse Oana
  1. Launched August 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Peticijos pateikėja nesutinka, kad netoli Lăpușel kaimo Rumunijoje būtų statomas sąvartynas, ir teigia, kad jis užterštų aplinką bei keltų pavojų vietos gyventojų sveikatai. Ji nurodo, kad nemažai investuota į sąvartyno, esančio gretimame Sârbi kaimo Fărcașa komunoje, projektą ir mano, kad regionui būtų naudinga, jei būtų užbaigtas pastarasis, o ne pradėtas naujas projektas greta jos kaimo. Peticijos pateikėja taip pat atkreipia dėmesį į tai, kad Lăpușel kaimo sąvartyno projektas anksčiau buvo sustabdytas vietos gyventojams surengus protestą, tačiau sąmoningai buvo vėl pradėtas per COVID-19 izoliaciją, kai žmonės negalėjo prieš jį protestuoti.

Thank you for your support, Brinduse Oana

openPetition international