Außenpolitik

Privind o decizie a Jugendamt referitoare la dreptul unui părinte de a interacționa cu copiii săi (caz personal)

R. G.
5 Supporters 5 in European Union
  1. Launched 31/01/2020

Petiționarul, cetățean neerlandez, și-a stabilit reședința în Germania în temeiul Acordului NATO cu privire la statutul forțelor. Pe durata șederii sale în această țară, el a divorțat, iar copiii au fost lăsați în custodia soției sale. De un an și jumătate, acesta nu mai are contact cu copiii săi. Petiționarul afirmă că asistentul social, care elaborează un raport pe care îl transmite Jugendamt, a manifestat un comportament părtinitor motivat de unele aspecte legate de rasă și de gen. De asemenea, petiționarul este nemulțumit de valoarea indemnizației de subzistență pe care trebuie să o plătească drept contribuție la costurile de școlarizare a copiilor.

Thank you for your support, R. G.