Außenpolitik

O odločitvi nemške agencije za zaščito otrok (Jugendamt) glede pravice starša do komuniciranja s svojimi otroki (osebna zadeva) ,

R. G.
6 Supporters 6 in European Union
  1. Launched 31/01/2020

Vlagatelj peticije, nizozemski državljan, živi v Nemčiji na podlagi Sporazuma med pogodbenicami Severnoatlantske pogodbe o statusu njihovih sil. Ločil se je, skrbništvo nad otroki pa je dobila njegova žena. Stika s svojimi otroki nima že poldrugo leto. Trdi, da je imela socialna delavka, ki je za agencijo za zaščito otrok (Jugendamt) pripravila poročilo zaradi odločitve o otrocih, nekatere rasne in spolne predsodke. Poleg tega ni zadovoljen z zneskom preživnine, ki ga mora prispevati za izobraževanje otrok.

Thank you for your support, R. G.