Außenpolitik

Dėl Vokietijos vaikų ir jaunimo socialinės rūpybos tarnybos (vok. Jugendamt) sprendimo dėl vieno iš tėvų teisės bendrauti su vaiku

R. G.
5 Supporters 5 in European Union
  1. Launched 31/01/2020

Peticijos pateikėjas, kuris yra Nyderlandų pilietis, gyvena Vokietijoje pagal NATO susitarimą dėl karinių pajėgų statuso. Per šį laikotarpį jis išsiskyrė ir vaikų globa buvo paskirta jo žmonai. Jau 1,5 metų jis nebepalaiko ryšio su savo vaikais. Peticijos pateikėjas teigia, kad socialinis darbuotojas, pateikęs ataskaitą Jugendamt dėl sprendimo dėl vaikų globos, buvo tendencingai nusiteikęs rasės ir lyties atžvilgiu. Jis taip pat nepatenkintas dėl pragyvenimo lėšų sumos, kuria jis turi prisidėti prie vaikų švietimo.

Thank you for your support, R. G.