Außenpolitik

Jugendamt határozatáról a szülőknek a gyermekeikkel való kapcsolattartáshoz való jogáról (személyes ügy)

R. G.
5 Supporters 5 in European Union
  1. Launched 31/01/2020

A petíció benyújtója holland állampolgár, aki a NATO fegyveres erők jogállásáról szóló megállapodása értelmében Németországban élt. Ezen időszak alatt elvált, és a gyermekek felesége felügyelete alatt maradtak. Másfél éve nem áll kapcsolatban a gyermekeivel. A petíció benyújtója azt állítja, hogy a szociális munkás, aki a gyermekekről szóló döntésre vonatkozó jelentést nyújtott be a Jugendamtnak, faji és nemi elfogultságot mutatott. A petíció benyújtója nem elégedett azzal a gyermektartásdíjjal sem, amelyet a gyermekek oktatásához kell fizetnie.

Thank you for your support, R. G.