Umwelt

Privind încălcarea legislației UE în domeniul mediului și solicitarea opririi tuturor lucrărilor și a depozitării deșeurilor la depozitul de deșeuri Mavro Vouno din Grammatiko

E. P.
  1. Launched 09/10/2019
  5. decision

Petiționarul a prezentat deja observații în legătură cu petiția nr. 0573/2011, care a fost discutată în comisie la 21.3.2018 și regretă, în acest sens, faptul că regiunea Attika nu a respectat solicitarea comisiei de a se efectua o nouă evaluare a impactului asupra mediului.Petiționarul invocă, în special, o încălcare a Directivei 92/43/CEE privind conservarea habitatelor naturale și a speciilor de faună și floră sălbatică de către autoritățile elene, și anume incapacitatea de a proteja situl marin din rețeaua Natura 2000 din imediata apropiere a estuarului unui curs de apă existent care traversează depozitul de deșeuri.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra