Umwelt

ELi keskkonnaõiguse rikkumiste kohta ning milles ta nõuab kõigi tööde ja jäätmete kõrvaldamise lõpetamist Grammatiko Mavro Vouno prügilas

E. P.
  1. Launched 09/10/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja oli juba esitanud petitsiooniga nr 0573/2011 seotud avalduse, mida arutati parlamendikomisjonis 21. märtsil 2018, ning taunib sellega seoses asjaolu, et Attika piirkond eirab petitsioonikomisjoni taotlust viia läbi uus keskkonnamõju hindamine.Ta väidab, et Kreeka ametiasutused on rikkunud eelkõige direktiivi 92/43/EMÜ (looduslike elupaikade ning loodusliku loomastiku ja taimestiku kaitse kohta), nimelt ei suuda nad kaitsta Natura 2000 mereala, mis asub prügilat läbiva oja suudmeala vahetus läheduses.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra