Umwelt

Par ES vides tiesību aktu pārkāpumiem un kurā aicina apturēt visus darbus un pārtraukt atkritumu apglabāšanu Grammatiko atkritumu poligonā Mavro Vouno

E. P.
  1. Launched 09/10/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs jau ir sniedzis informāciju saistībā ar lūgumrakstu Nr. 0573/2011, kas tika apspriests komitejā 2018. gada 21. martā, un šajā saistībā pauž nožēlu par to, ka Atikas reģions nepilda komitejas pieprasījumu veikt jaunu ietekmes uz vidi novērtējumu.Viņš jo īpaši apgalvo, ka Grieķijas iestādes pārkāpj Direktīvu 92/43/EEK par dabisko dzīvotņu, savvaļas faunas un floras aizsardzību, proti, netiek aizsargāta noteikta Natura 2000 jūras teritorija tieši blakus tādas pastāvošas ūdensteces estuāram, kura tek cauri atkritumu poligonam.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra