Umwelt

Uniós környezetvédelmi jogszabályok megsértéséről, valamint a Grammatiko melletti Mavro Vounóban található hulladéklerakó területén végzett munkálatok és hulladékelhelyezés beszüntetésére vonatkozó felszólításról 

E. P.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
10 Supporters 10 in Europäische Union
2% from 500 for quorum
  1. Launched October 2019
  2. Time remaining 2 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

A petíció benyújtója már benyújtott egy beadványt a 0573/2011. számú petícióval kapcsolatban, amelyet a bizottság 2018. március 21-én tárgyalt meg, és sajnálkozását fejezte ki e tekintetben amiatt, hogy Attika régiója a bizottság új környezeti hatásvizsgálat lefolytatására vonatkozó kérésének nem tesz eleget.A petíció benyújtója többek között azt állítja, hogy a görög hatóságok megsértik a természetes élőhelyek, valamint a vadon élő állatok és növények védelméről szóló 92/43/EGK irányelvet, nevezetesen elmulasztják egy meglévő, a hulladéklerakón áthaladó patak torkolatának közvetlen közelében kijelölt Natura 2000 tengeri terület védelmét.

Thank you for your support, E. P.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international