Umwelt

Uniós környezetvédelmi jogszabályok megsértéséről, valamint a Grammatiko melletti Mavro Vounóban található hulladéklerakó területén végzett munkálatok és hulladékelhelyezés beszüntetésére vonatkozó felszólításról

E. P.
  1. Launched 09/10/2019
  5. decision

A petíció benyújtója már benyújtott egy beadványt a 0573/2011. számú petícióval kapcsolatban, amelyet a bizottság 2018. március 21-én tárgyalt meg, és sajnálkozását fejezte ki e tekintetben amiatt, hogy Attika régiója a bizottság új környezeti hatásvizsgálat lefolytatására vonatkozó kérésének nem tesz eleget.A petíció benyújtója többek között azt állítja, hogy a görög hatóságok megsértik a természetes élőhelyek, valamint a vadon élő állatok és növények védelméről szóló 92/43/EGK irányelvet, nevezetesen elmulasztják egy meglévő, a hulladéklerakón áthaladó patak torkolatának közvetlen közelében kijelölt Natura 2000 tengeri terület védelmét.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra