Umwelt

Uniós környezetvédelmi jogszabályok megsértéséről, valamint a Grammatiko melletti Mavro Vounóban található hulladéklerakó területén végzett munkálatok és hulladékelhelyezés beszüntetésére vonatkozó felszólításról

Petitioner
10 Supporters 10 in European Union
Collection finished
  1. Launched October 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója már benyújtott egy beadványt a 0573/2011. számú petícióval kapcsolatban, amelyet a bizottság 2018. március 21-én tárgyalt meg, és sajnálkozását fejezte ki e tekintetben amiatt, hogy Attika régiója a bizottság új környezeti hatásvizsgálat lefolytatására vonatkozó kérésének nem tesz eleget.A petíció benyújtója többek között azt állítja, hogy a görög hatóságok megsértik a természetes élőhelyek, valamint a vadon élő állatok és növények védelméről szóló 92/43/EGK irányelvet, nevezetesen elmulasztják egy meglévő, a hulladéklerakón áthaladó patak torkolatának közvetlen közelében kijelölt Natura 2000 tengeri terület védelmét.

openPetition international