Umwelt

Ve věci porušování právních předpisů EU v oblasti životního prostředí a žádosti o zastavení všech prací a ukládání odpadu na skládce v Mavro Vouno, Grammatiko

E. P.
  1. Launched 09/10/2019
  5. decision

Předkladatel již předložit petici č. 0573/2011, která byla ve výboru projednána dne 21. března 2018. V této souvislosti vyjadřuje politování nad tím, že region Attika nevyhověl žádosti výboru o vyhotovení nového posouzení dopadu na životní prostředí.Konkrétně uvádí, že se jedná o porušení směrnice 92/43/EHS o ochraně přírodních stanovišť, volně žijících živočichů a planě rostoucích rostlin ze strany řeckých orgánů, hlavně tím, že nechrání oblast s označením mořské lokality sítě Natura 2000 v bezprostřední blízkosti ústí potoka, který protéká skládkou.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra