Umwelt

O porušovaní právnych predpisov EÚ v oblasti životného prostredia a požadovaní zastavenia všetkých prác a likvidácie odpadu na skládke v Mavro Vouno Grammatiko

E. P.
  1. Launched 09/10/2019
  5. decision

Predkladateľ petície už predložil petíciu č. 0573/2011, ktorá bola prerokovaná vo výbore 21. 3. 2018. V tejto súvislosti vyjadruje poľutovanie nad tým, že región Attika nereagovala na žiadosť výboru o nové posúdenie vplyvu na životné prostredieUvádza najmä porušovanie smernice 92/43/EHS o ochrane prirodzených biotopov a voľne žijúcich živočíchov a rastlín gréckymi orgánmi tým, že nechránia označenú morskú lokalitu sústavy Natura 2000 v bezprostrednej blízkosti ústia existujúceho potoka, ktorý tečie cez skládku.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra