Umwelt

O kršenju prava EU-a u području okoliša i pozivu na prekid svih radova i odlaganja otpada na odlagalištu Mavro Vouno u selu Grammatiko

E. P.
  1. Launched October 2019
  2. Time remaining 2 weeks

Podnositelj predstavke već je podnio podnesak u vezi s predstavkom 0573/2011 o kojoj se raspravljalo u odboru 21.03.2018. te u tom pogledu žali zbog toga što regija Atika ne poštuje zahtjev odbora o provedbi nove procjene utjecaja na okoliš.Prije svega navodi da grčke vlasti krše Direktivu 92/43/EEZ o očuvanju prirodnih staništa i divlje faune i flore, a poglavito ističe njihov neuspjeh u pogledu očuvanja morske lokacije mreže Natura 2000 u neposrednoj blizini ušća postojećeg potoka koji prelazi preko odlagališta.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international