Verwaltung

Petition No 1156/2019 by Nico Semsrott (German) on renaming the European Parliament Plenary Room in Brussels and establishing the European Parliament’s single seat in Brussels

European Parliament
16.300 Supporters 16.300 in Europäische Union
  1. Launched 24/02/2020

Lūgumraksta iesniedzējs apšauba procedūras, ko izmanto, lai noteiktu Spānijas zvejas kuģu dzinēju jaudu, un apgalvo, ka 2016. un 2017. gadā tika pārbaudīti tikai tie traleri, kuri veic darbību Biskajas līcī un ziemeļaustrumos. Citiem vārdiem sakot, pārbaudes tika veiktas izlases veidā un nereprezentatīvi no kopējā reģistrēto zvejas kuģu skaita, pārkāpjot Padomes Regulu (EK) Nr. 1224/2009. Viņš aicina veikt pārbaudes jūrā, kad kuģis zvejo, un noteikt zvejas aizliegumu kuģiem, kuru dzinēja jauda pārsniedz to zvejas licencē atļauto jaudu.

Thank you for your support, European Parliament