Zusammenleben

Par personas datu vākšanu un publicēšanu, ko veic tiešsaistes meklētājprogrammu operatori

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka, ievadot savu vārdu tiešsaistes meklētājprogrammā, viņš atklāja, ka tika parādīta arī viņa mājas adrese, privātā tālruņa numurs un atrašanās vieta kartē, neraugoties uz to, ka viņš šo informāciju publicēšanai nav atklājis. Turklāt uz viņa sūdzībām, kas iesniegtas meklētājprogrammas operatoram, nav saņemta nekāda atbilde, un pirms datu aizsardzības inspektors šo jautājumu var izskatīt, ir nepieciešams atspēkojums. Lūgumraksta iesniedzējs jautā, vai dalībvalstis ir atbildīgas par Vispārīgās datu aizsardzības regulas īstenošanu un kādas darbības ES iestādes veic, lai aizsargātu ES pilsoņu personas datus.

Thank you for your support, E. P.